Mi a vérnyomás és mit jelentenek a mérési eredmények?

Vérnyomásnapló nyomtatvány, Ehhez hasonló további sablonok

Lassan minden hétre jut egy olyan téma, ami azt a tényt erősíti, hogy életünk egyre jobban ráépül az okostelefonokra és az vérnyomásnapló nyomtatvány.

a magas vérnyomás minden jele cukorbetegség magas vérnyomásával járó megfázás kezelése

Nincs ezzel gond, ezt már régóta vérnyomásnapló nyomtatvány, csak arra használjuk, amire tényleg hasznos. Most a vérnyomásnapló KardioNapló kerül terítékre.

Regionális Hipertónia Nap a Debreceni Egyetemen, ahol a konferencián mutatták be a szakmai grémium számára azt az alkalmazást, mely nyilván nem világmegváltó, azonban igen sokat segíthet a magas vérnyomással küzdőknek.

A KardioNapló nevű alkalmazás nem más, mint a napi mért vérnyomás értékek naplózására szolgáló okostelefonos alkalmazás.

Magas vérnyomás napló. EXTRA AJÁNLÓ

Azt nyilván mindenki tudja, hogy aki hipertónia küszködik, annak mennyire fontos a napi többszöri vérnyomásmérés és annak pontos rögzítése is. Persze ezt eddig is meg lehetett tenni, sőt, meg is kellett.

  1. Vérnyomásmérés - A helytelen mérési mód megtévesztő adatokat szolgáltathat
  2. Magas vérnyomás napló. Vérnyomásmérés - A helytelen mérési mód megtévesztő adatokat szolgáltathat

Azonban vérnyomásnapló nyomtatvány ezt korábban kis füzetekbe, esetleg házilag eszkábált Excel-fájlokba, rosszabb esetben egy sima papírlapra írogatták a felhasználók, addig ezt mostantól már digitálisan is vérnyomásnapló nyomtatvány. A KardioNapló alkalmazás használatához egyáltalán nem kell űrhajó pilótának lennünk, és ez egy igen vérnyomásnapló nyomtatvány tény.

112 pulzus a magas vérnyomás és a szövődmények osztályozása

Maga az app könnyen kezelhető, átlátható és ez a felhasználók szempontjából, no, meg az alkalmazás népszerűsége szempontjából is fontos. A KardioNapló nem csak arra használható, hogy beleklimpírozzuk a napi mért értékeket.

mennyi vizet kell inni 3 fokos magas vérnyomás esetén magas vérnyomás aki kezelést ír elő

Az app lényege, hogy a mért értékek alapján heti, havi statisztikát képes készíteni, melyet egy igen látványos diagram formájában összegez. Sőt, ezekből az adatokból pár kattintással készít egy PDF-formátumban megnyitható vérnyomás naplót is, melyet szintén néhány kattintással már el is tudunk küldeni email formájában akár a háziorvosunknak is.

Magas a vérnyomása?

Nyilván ezek nem akkora fícsörök, hogy ettől vérnyomásnapló nyomtatvány világ megfordulna. De legyünk őszinték, mai rohanó világunkban, amikor szinte mindig sietünk és mindig elmarad valami, ezek az apró, de nagyon hasznos lehetőségek sokat jelentenek. A KardioNapló kezelő felülete egyszerű és letisztult, könnyen és gyorsan tudjuk a mért adatokat rögzíteni, majd a háziorvos számára email formájában megküldeni Fotó: apps.

szódabikarbóna vernyomas a magas vérnyomás jelei és a magas vérnyomás kezelése

A vérnyomás értékek mellett naplózható a koleszterinszint is, sőt, hasznos tippek és tanácsok formájában is segíti a magas vérnyomással vérnyomásnapló nyomtatvány. Plusz extraként pedig emlékeztetőket is lehet kérni, akár a soron következő vérnyomásmérés időpontjához, akár a következő tabletta bevételéhez.

Tudom, léteznek hasonló alkalmazások a milliónyi letölthető programmal vérnyomásnapló nyomtatvány alkalmazás áruházakban, de a KardioNapló egyrészt magyar fejlesztés, másrészt reklámmentes, nem utolsó szempontból pedig még a telefonunkat sem terheli agyon.